Godt råd til dig der flytter i lille lejlighed

 

Står du overfor at skulle flytte i en ny lejlighed, hvor der måske er knap så meget plads, som du er vant til? Især i de store byer, må man ofte gå på kompromis med mængden af plads for en god beliggenhed. Gælder det også for dig, så er der her et par gode råd, der kan hjælpe dig med at tackle de udfordringer, der er forbundet med en lille lejlighed.

 

Udnyt pladsen og tænk alternativt

Uanset om du flytter alene eller sammen med nogen, så er det en god ide at tænker over indretningen med det samme. Det er ikke altid du kan tage dine gamle møbler med over i lejligheden og forvente, at de passer lige så godt ind, som de gjorde det gamle sted. Derfor kan det være nødvendigt at tænke i kreative løsninger fra start, så din lejlighed er funktionel og stadig hyggelig og har plads til at du kan leve der. Et eksempel på en kreativ løsning er en skabsseng, som især kan betale sig hvis du bor i en etværelseslejlighed. Fordelen ved en skabsseng er, at den frigør plads om dagen og udnytter plads om natten. Det er en fremragende mulighed for at kombinere soveværelset med en opholdsstue, og efterhånden er der rig mulighed for at finde smukke og funktionelle skabssenge. Manaya.dk er der et stort udvalg i et prisleje lignende hvad du ellers ville have givet for en ny seng.

 

En rummelig lejlighed

Et andet godt råd er skabsplads. En af ulemperne ved en lille lejlighed er, at den hurtigt kan komme til at virke meget rodet. Derfor er det en god ide fra start af at udnytte skabspladsen og vænne sig til at pakke tingene væk, når du er færdig med at bruge dem. Det kan være der skal et ekstra skab op eller to, men det kan hjælpe meget og gøre lejligheden meget mere rummelig.