Godt kørende

Ja det er jo noget, som vi alle gerne vil være, men da jeg blev far for første gang, var det pludselig vigtigt, at mit barn havde en god barnevogn at køre i, og som kunne bruges både på de korte ture og på længere ture, når vi skulle over og besøge venner og familie i Jylland.

 

Kvalitet og pris

 

Min kone og jeg diskuterede Ikke rigtigt, om vi skulle have en barnevogn, som kunne holde til barnet i hele perioden, hvor der ville være brug for den. Det var bare noget, som vi begge havde kigget på, inden vi fik snakket om, hvad vi ville have. Vi vidste, vi ville have en, som var sikkerhedsgodkendt, og der skulle ikke spares på sikkerhed, selvom prisen så er lidt dyrere.

Vi kiggede på markedet, som er enormt, men vi kom hele tiden til at vende tilbage til Manaya.dk.

Deres alsidige kombivogne, som er af mærket Manaya og også i forskellige modeller som Lux, Acro eller noget helt tredje, var alt det, som vi som en aktiv familie havde brug for.

 

Meget for pengene

 

Vi kunne nu stå med et produkt, hvor du ikke står og skal have en klapvogn ved siden af, og du har ikke en masse tilkøb, for mange af de ting, som du ellers står og skal bruge til både barnevogn og klapvogn, er med som standardudstyr.

Det tiltalte os bestemt, at vi fra starten af ville være fuldt udstyrede med mange ting som regnslag, myggenet og køreunderlag, mange af de ting som andre firmaer forlanger, du skal købe ved siden af.

Min kone og jeg var overvældet over den gode service som vi fik, det var næsten som om, vi kun behøvede at åben munden, og så vidste de hvad vi ønskede. Kunne du tænke dig en kombivogn, så hop forbi her.