Én vogn kan det hele

Som forældre ved man godt, at det gælder om at vælge en løsning, der er så smart som overhovedet muligt. Desto flere vigtige funktioner, man kan putte i én løsning, desto bedre er denne løsning. Det gælder også for kombivognen, og det smarte alternativ til den traditionelle barnevogn har faktisk fået både ros og applaus for at være netop sådan en løsning, der kan gøre livet som forældre bare en smule nemmere i hverdagen. 

Det opdagede jeg personligt, da jeg for første gang blev forældre. Og jeg kunne aldrig have forestillet mig, at jeg ikke skulle have haft en af disse smarte kombivogne.

Valget var ikke svært

Faktisk var det ikke specielt svært at vælge en vogn, da vi for første gang var ude og kigge på barnevogne samt alternativer hertil. Ekspedienten fortalte nemlig, at man kunne spare penge ved at vælge en kombi-barnevogn, og så var jeg straks solgt. Men det viste sig faktisk, at denne fantastiske løsningsmodel havde mange flere fordele end bare en økonomisk besparelse, og snart skulle jeg rent faktisk finde ud af, at jeg nok havde taget det helt rigtige valg.

Kombinationsbarnevognen kunne nemlig meget mere, end jeg lige havde regnet med. Dens evne til at skifte fra en barnevogn til en klapvogn skulle hurtigt vise sig at blive uundværlig, og for både min kone og mig var der ingen tvivl om, at den geniale kombivogn ikke på nogen tænkelig måde kunne have være skiftet ud. Uanset om det var til brug i haven, på tur eller til et såvel større som mindre familiearrangement, så virkede den helt perfekt til alle tænkelige situationer. 

Køb din nye kombi-barnevogn. Det vil du med garanti ikke fortryde. Og med en kombivogn skal du også kun handle barne-/klapvogn én gang. Nemmere bliver det ikke at være forældre – så nyd det, mens I kan.