Køjesenge til tvillinger sparede os for to senge

Før eller siden bliver vores tvillinger så gamle, at de gerne vil have deres eget værelse. Vi har endda et i overskud, men der er noget mellem tvillinger, der gør, at de ikke sådan er at adskille, og det gælder også vores. Det betyder ikke så meget, at det er en dreng og en pige – det betyder blot noget at være sammen. 

De skal ikke sove i den samme seng længere

De er ved at være for store til at ligge i den samme seng. De skal have hver deres, men i det samme værelse. Det vil blive trangt med to senge i det samme værelse, med mindre de var meget små, og det er ikke holdbart, for så skulle de udskiftes igen efter kort tid. Derfor kom vi på, at en køjeseng måtte være løsningen. På http://manaya.dk/319-kojesenge-og-hojsenge har vi endda fundet en, der ikke er længere end 160 cm, og det er perfekt, da de ikke skal bruge den, når de for alvor begynder at skyde i vejret. Vi valgte en grå med navnet Iseo. Grå er en god, neutral farve, som passer til dem begge, og nedenunder har den en stor skuffe, hvor mange af deres ting nemt kan være i.

Prisen var helt vild 

Altså helt vildt lav. Jeg var overrasket, for jeg havde forestillet mig, at en rigtig god børneseng, og så endda en køjeseng i en udsøgt kvalitet, ville være meget dyr. Det var næsten for godt til at være sandt, så jeg skyndte mig at slå til. Det har jeg ikke fortrudt, for den er mindst lige så flot som billederne af den, og samtidig var der lynhurtig levering, så deres nye værelse stod klart i rigtig god tid. Du kan se, hvem der sover hvor, for øverst er der lyserødt sengetøj med prinsesser på, og nederst er der superhelte. De har hver deres del af sengen, hvor resten nemt bliver fælles med to søskende, der helt tilfældigt er født den samme dag.