Køjesenge – en praktisk og økonomisk løsning

Jeg kan godt lide robuste møbler i træ. På det område indretter jeg mig nok ikke som de fleste andre, men jeg kan lide det sådan, og det gør mig i godt humør. Mine børn skal derfor helt naturligt have møbler i samme stil. De skal kunne tåle lidt af det hele, og den lidt klodsede stil, som nogen vil kalde det, har sin helt egen charme, synes jeg.

Køjeseng i den helt rigtige stil

Jeg var ikke i tvivl om, at mine børn skulle have en køjeseng. Jeg kan godt lide, at de har den tryghed, der er i at sove sammen om natten, som jeg selv nød med min bror, da vi var små. Vi havde også en køjeseng, for det var, hvad der var plads til. For mig er det mest det hyggelige, og det kan ændres, når de på et tidspunkt kommer og spørger om hver deres værelse. På Manaya.dk har jeg fundet flere køjesenge, der har lige den stil, jeg elsker så højt, og jeg er sikker på, at du også kan finde noget, som falder i din smag. 

Hun blev overrasket

Jeg tror ikke, hun havde forestillet sig, jeg ville have succes med at finde en, der passede ind i min jægerhyttestil, men det gjorde jeg. Ingen af os havde derimod forestillet os, at vi samtidig ville finde en, der var både billig og i en overraskende god kvalitet. Der var ingen tvivl i vores hjerter; vi havde fundet den seng, vores børn skulle sove i de næste mange år. Jeg kunne allerede se, at den efterfølgende ville passe perfekt ind i det sommerhus, jeg drømmer om. Det var bestemt også en fordel, for der er ingen grund til, at et så perfekt møbel som dette ikke får et langt, brugbart liv i vores familie.