Tvillinger og køretøjet

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I både min kones og i min familie var der mange tvillingepar, så vi var forberedt på, at der var en reel mulighed for, at det også ville være tvillinger, som vi ville få, når vi skulle til at have børn. Vi havde faktisk allerede, inden vi vidste, hvad det ville blive, vidst, at det var tvillingevogne, vi skulle have kigget på. Jeg havde kigget rundt på nettet, og der var mange forskellige mærker, som alle lovede den mest komfortable og sikre kørsel til børnene.

Det bedste til den bedste pris

Jeg er sådan indrettet, at jeg altid har forberedt mig i god tid, og da jeg vidste, det var tvillinger, gik jeg straks i gang med at undersøge markedet for barnevogne, som var til tvillinger. Jeg kom hurtigt ind på Manaya.dk, og så var jeg solgt. De have kun gode vogne, som var sikkerhedsgodkendte, og som overholdt en masse miljødirektiver. Deres tvillingevogne/søskendevogne var alle fleksible og meget lette at omstille, og de ville passe perfekt ind i den hverdag, som vi har, hvor der er fuld fart på, og hvor der er brug for en barnevogn, som er let at få ind i bilen, når vi skal ud til familien, til venner eller bare en tur i skoven.

Valget var let

Der er mange, som udbyder deres vogne både i forretninger og online, men for mig var valget let; der var intet sted, hvor vi kunne få alle de ting som standardudstyr, og der var ingen steder, hvor vi fik den service, som de udbød os fra kundekonsulenterne. Vi valgte en vogn fra Manaya.dk, da den havde netop den alsidighed, som vi ledte efter, og der var alle de sikkerhedsforanstaltninger, som vi vidste, vi ville have. Det var rart at være på forkant med dette og nu være med til at give ens børn den største sikkerhed i deres første køretøj.