Den perfekte løsning til det lille børneværelse

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

 

Der kan være mange årsager til, at der er behov for ændringer på børneværelset. Måske familien er blevet forøget, og de mindste nu skal enes om det samme værelse. Eller måske der er behov for, at teenageren for sit eget og at den mindste i familien også får indrettet sit område.

 

Alt andet lige, så vil du, hvis der bor mere end ét barn ad gangen i huset, stå i en situation, hvor de børnevenlige områder trænger til fornyelse eller omrokering. Men hvordan griber man så det an? Det gør man naturligvis med en køjeseng!  

 

Få mere plads med en køjeseng

Sidst jeg stod i situationen og skulle rykke rundt på børneværelset, var da jeg besluttede at give mere plads til familiens yngste. Desværre kan det som bekendt være besværligt at gøre rum større end de er, og derfor måtte der tænkes nyt. Valget faldt på en køjeseng, hvor blot den øverste seng var soveplads. En type, som mere præcist kaldes en højseng.

 

Den nederste køje var fjernet og således blev det nederste plads ideelt til leg og udfoldelse. Det var den bedste beslutning længe. Ved at løfte sengen bevaredes stort set alt gulvpladsen, og vejen var banet til en lykkelig barndom for knægten. Ligeledes havde en køjeseng i øvrigt fungeret, hvis to børn skulle dele rummet. Situationen var blot en anden her.

 

Overvejelserne omkring hvordan reorganiseringen i hjemmet skulle foregå, var tidskrævende og krævede en del planlægning. Det er nødvendigt, når hjemmet ikke er alt for stort. Heldigvis faldt jeg over en side, hvor køjesenge var tilgængelige i alverdens udgaver.

 

På den side kunne jeg hurtigt se, hvordan der var køjesenge til ethvert behov, og dermed vidste jeg også, at det var der, jeg skulle lede, hvis jeg skulle finde den ideelle løsning til netop mit eget hjem.