Ekstra plads på små børneværelser

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

De færreste børn bekymrer sig om, hvor stort deres værelse er. Ønsket om et stort værelse dukker først op i deres hoveder i en senere alder. Alligevel ønsker man som forældre, at ens børn har mest mulig plads at lege og bevæge sig på. For at udnytte pladsen mest muligt på små børneværelser, kan man derfor anskaffe sig en køjeseng. Det var det, min mand og jeg gjorde til vores to sønner.

Indbyder til sjov og leg

Mine to sønner har et fælles værelse, eftersom de elsker at bruge deres tid sammen, og de har aldrig brokket sig over at sove i samme rum. Desværre er deres værelse ikke så stort, og indtil for nylig blev det meste af pladsen udfyldt af to enkeltmandssenge. Dette betød, at der ikke var særlig meget gulvplads, og drengene kunne derfor ikke rigtig lege inde på deres værelse. Derfor besluttede min mand og jeg os for at købe en køjeseng, så drengene kunne få mere plads til leg.

Dog var det ikke kun den øgede gulvplads, der indbød til leg. Også køjesengen blev hurtigt inddraget i diverse fantasifyldte lege. Vi havde altså lidt af en succesoplevelse ved at købe en køjeseng til vores to drenge, eftersom de nu har fået meget mere plads at lege og udfolde deres kreativitet på.

Vi købte køjesengen hos Manaya, da deres køjesenge er af høj kvalitet, og det æstetiske passer virkelig perfekt til børneværelset. Desuden har de nogle fantastisk gode priser, og det tager heller ikke lang tid, før man står med sit nye køb i hånden. Derudover yder de en helt fantastisk service, og man er ikke ét sekund i tvivl om, at man er i gode hænder. Vi blev i hvert fald behandlet godt, og det er med garanti ikke sidste gang, vi handler der.