Frigør plads i lejligheden

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Næsten alle der har boet i storbyen kender til udfordringen ved at bo på få kvadratmeter. Det er et vilkår, man må affinde sig med, når beliggenheden er i højsædet. Med urbaniseringen og den stadig stigende befolkningstilvækst i netop de store byer, er der heldigvis kommet en masse gode muligheder for bedre at udnytte kvadratmeterne. Lever du på ganske få kvadratmeter, så læs med her og få et par gode råd til, hvordan du frigiver plads og gør din lejlighed eller dit værelse meget mere rummeligt.

 

Højde og lethed

Generelt gælder det for indretningen i de fleste hjem, at den er bundet af gulvet. Det giver selvfølgelig god mening, for det er ganske enkelt nemmere at stille møblerne op ad væggene, hvor de fylder lidt. Men hvad få tænker på er, at der er masser af plads i højden, som ofte ikke bliver udnyttet. Høje møbler, som eksempelvis reoler udnytter pladsen bedre end små, brede kommoder, og med det rette design kan man sagtens finde lette reoler, som ikke virker til at fylde så meget.

 

Derudover er der generelt nogle basismøbler, som fylder meget og som er svære at komme uden om. Her tænkes på sengen, spisebordet, garderoben, skrivebordet og så videre. Det er ofte møbler, der er nødvendige, men som kan udnyttes meget bedre. Eksempelvis kan et klapbord kombinere skrivebordet og spisebordet, og en vægseng kan kombinere sengen og en reol. Især hvis man kan frigive den enorme plads, som sengen tager i dagtimerne, så er man langt. Med en vægseng kan man hver morgen slå sengen ind, så den inkorporeres som en del af reolen og dermed have meget mere plads. Det er plads, som man ikke nødvendigvis skal bruge til noget konkret, men som giver lejligheden en meget mere rummelig følelse. Find et stort udvalg af elegante og funktionelle vægsenge på http://manaya.dk/325-skabssenge, som passer fint ind i indretningen.