Smart vægseng til min datters værelse i fælles studielejlighed

Min datter er flyttet hjemmefra for at studere, og hun bor på et lejet værelse i en lejlighed, hvor de bor i alt tre studerende. Hun synes selv, det er superhyggeligt, selvom værelset er mindre end det, hun havde, da hun boede hjemme hos mig. Da hun flyttede ind for en måneds tid siden, var det et problem, at der ikke var plads til alle hendes møbler. Sengen fyldte simpelthen for meget – selvom den kun er 120 x 90 cm – så det blev alt for trangt, hvis hun også skulle have sit skrivebord og kommode stående på værelset. Derfor fandt vi på den løsning af købe en vægseng til hende, som er smart og funktionel i den forstand, at den kan slås ud om natten, så hun kan sove på den, og i dagtimerne kan den slås op mod væggen, og dermed bliver der mere gulvplads. Jeg søgte på nettet efter en vægseng og sammenlignede priser, og jeg fandt ud af, at onlinemøbelhandleren Manaya.dk havde lige præcis, hvad min datter efterspurgte. Her fandt jeg nemlig en Manaya Premium Skabsseng Komplet i målene 120 x 200 cm, og denne model er i et flot, hvidt lodret design. Sengen var sat ned til 10.495 kr., så hun sparede 4.500 kr. Hun har selv en børneopsparing, som hun kan bruge af, når hun skal købe møbler, men jeg valgte alligevel at give et bidrag til sengen også, da jeg synes, det er en rigtig god investering, som hun kan få glæde af i alle studieårene. Bestillingen i webshoppen gik nemt, og vi fik en rigtig god service af Manaya.dk, som leverede vægsengen fragtfrit til min datters adresse. Jeg har været forbi og se den, og jeg må sige, at man får meget god kvalitet for pengene, når man handler hos Manaya.dk. Sengen er meget komfortabel at ligge på, og når den er slået sammen i dagtimerne, er der god plads til, at min datter kan sidde på sin kontorstol ved skrivebordet. Både min datter og jeg vil bestemt handle hos Manya.dk en anden gang, for de har mange lækre møbler i deres webshop som eksempelvis senge, sofaer og kombivogne til billige priser.