Børnesenge i flot og robust design til nedsatte priser hos Manaya.dk

Er du på udkig efter flot og robust børneseng til dit barn til billige priser, så finder du et stort udvalg hos onlinemøbelhandleren Manaya.dk til favorable priser. Har dit barn et mindre værelse, kan du f.eks. vælge en højseng, som giver mulighed for, at barnet kan opbevare ting under sengen, og dermed bliver der mere gulvplads at lege på. Manaya King Højseng er utrolig smart, fordi den har et skrivebord med låsbare hjul, som kan trækkes frem fra under sengen, og højsengen har desuden to store kommode-indsatser med masser af opbevaringsplads. Her bliver pladsen virkeligt udnyttet optimalt. Du kan også få en Palermo All-in-one høj seng med både seng, skabsplads og skrivebord på det samme areal, som børnesengen normalt ville fylde. Har du flere børn, der sover i samme værelse, er en køjeseng den ideelle løsning, og hos Manaya.dk finder du mange flotte køjesenge i forskellige designs og farver, som dine børn helt sikkert vil kunne lide at sove i. Til større børn kan en skabsseng være en rigtig god løsning, fordi den kan slås ud om aftenen og klappes sammen i dagtimerne. Vælger du modellen Manaya Kids Skabsseng, får dit barn både en komfortabel seng at sove i og smart opbevaringsplads. Til junior finder du et stort udvalg af enkeltsenge til både piger og drenge. Det kan f.eks. være en Amalfi Deluxe enkeltseng i hvid, som har et enkelt og tidløst design, eller det kan være en seng, der er udformet som en sej racerbil, og som nok skal vække begejstring – især hos drengene. Går du på opdagelse i det store udvalg, finder du helt sikkert en model, som passer til dit barn til nedsatte priser. Har du spørgsmål til produkterne i webshoppen, kan du altid kontakte Manaya.dk og få professionel rådgivning, og du får en rigtig fin service. Når du bestiller en ny børneseng eller andre møbler i webshoppen, får du fri fragt og levering direkte til din adresse.