Gode online-tilbud på Lux Carbon kombivogn hos Manaya.dk

Min kæreste og jeg har som alle andre førstegangsforældre været ude og købe babyudstyr til vores søn – noget har vi købt brugt, og andet har vi købt nyt. Vi var ret enige om, at vi gerne ville finde en kombivogn til sønnike, fordi den er meget fleksibel at have med på tur, da den både kan fungere som barnevogn og klapvogn. Jeg søgte derfor i forskellige netbutikker for at finde en kombivogn, som både har et smart design med en række funktionaliteter, og som samtidig kunne fås til en rimelig pris. Da jeg opdagede det store udvalg hos onlinemøbelhandleren Manaya.dk, var jeg hurtig solgt. Der er mange flotte modeller at vælge imellem, som passer til forskellige behov, alt efter om man f.eks. søger en sporty kombivogn med støddæmpning, der kører godt på ujævne flader, eller om man foretrækker en kombivogn i stilfuldt design med masser af tilbehør. Jeg forelskede mig hurtigt i Lux Carbon-modellen, som har et elegant og dynamisk udseende med læderbetrukket styr. Den har en flot blå farve og hvidt stel, som skiller sig ud fra mange andre barnevogne i sorte, grå eller brune nuancer, og der fulgte tilbehør med som pusletaske, regnslag, myggenet og kørepose. Den kostede kun 3.995 kr., og vi sparede 2.000 kr., så det var en rigtig god handel. Vi kunne tilkøbe en autostol, men det fravalgte vi, fordi vi allerede har købt en brugt. Jeg fik en rigtig fin service hos Manaya.dk, da jeg kontaktede dem vedrørende leveringstider, og de fortalte mig, at der kunne gå op til 21 dage med barnevogne, men at der som regel kun gik 10 dage, og det holdt også stik med de 10 dage. Vi fik kombivognen leveret fragtfrit til vores adresse, og den var nem at samle. Nu er vores søn endelig kommet til verden, og jeg nyder at trille rundt med ham i den nye kombivogn, som er nem at køre med på grund af de punkterfrie dæk, 360 graders drejbare hjul og Easylock fodbremse. Min søn ligger meget komfortabelt og hygger sig, når vi er ude på vores ture, og jeg er rigtig glad for, at vi fandt så fantastisk et online-tilbud på en kombivogn hos http://manaya.dk/200-kombi-barnevogne