Manayas vægsenge er ideelle til gæsteværelset og sommerhuset

Mange af os har nu og da behov for plads til overnattende gæster, hvad enten det er i hjemmet eller sommerhuset. Det er dog ikke altid let at finde den nødvendige plads, fordi vi som regel udnytter pladsen optimalt. Der er heldigvis råd for manglende plads til ekstra sovepladser. Manaya sælger væg- og skabssenge, der kan slås ud, når du har behov for dem og pakkes væg bag låger, når de ikke er brug. Det er den mest pladsbesparende sengeløsning, der findes, hvis man vil tilbyde sin gæster komfortable senge. Hos Manaya kan du købe vidt forskellige væg- og skabssenge i varierende prisklasser. Oftest er der endog super gode tilbud. Er du på udkig efter en pladsbesparende seng, opfordres du derfor til at kigge på Manayas webshop.  

Vægsenge af akaciatræ, ask eller med hvidemalede overflader 

Når du skal vælge en vægseng, skal den selvfølgelig passe til det rum, hvori du vil placere den. Overvej, hvilken sengestørrelse du har behov for, og om sengen skal slås ud og op i lodret eller vandret position. Vurder også, hvorvidt en træoverflade eller en mat hvid overflade vil klæde boligindretningen bedst. Endelig spiller prisen også en rolle for de fleste mennesker. Manayas væg- og skabssenge til voksne kan lige nu købes fra 9.495-13.995,- og disse priser er ofte tilbudspriser, så du får virkelig noget for penge. Selv er jeg ikke i tvivl om, hvilke vægsenge jeg vil investere i. Jeg holder meget af vægsengene med træoverflader. De emmer på én gang af noget naturligt, eksklusivt og et retrolook, som jeg slet ikke kan stå for. Disse vægsenge er smukt og dekorativt skjult bag låger i løbet af dagen og folder sig ud til meget komfortable senge om natten. Det er rigtig gode køb hos altid pålidelige Manaya, der både leverer varen, en god kundeservice og altid har fri fragt på sine produkter.