Så fik børnene en køjeseng

Herhjemme deler ungerne jo værelser, så de har et fælles soveværelse og et fælles legeværelse. Det fungerer rigtig godt for os, og ungerne elsker at sove sammen. Der er bare det ved det, at vi i lang tid har været lidt irriteret over den trange plads, der er på deres soveværelse. Det er et forholdsvis lille rum og vi bruger det også til at opbevare alt deres hverdagstøj plus det overtøj, der ikke er i brug i sæsonen. Altså står det hele en smule klemt, og i virkeligheden har det ikke været et rart sted at opholde sig.

Derfor har vi – endelig – fået købt en køjeseng. Og ungerne er vilde med den! Heldigvis var der ingen ballade om hvem der skulle sove øverst, da den mindste er lige lille nok til selv at kravle op og ned af stigen.

Vi har købt en Calco Køjeseng hos manaya.dk (http://manaya.dk/), og det lidt særlige ved den er, at den ikke er de klassiske 200×90 cm., men derimod 160×80 cm. Det betyder, at den fylder en tak mindre på værelset, og fordi det også er en køjeseng, så føler vi pludselig, at vi har oceaner af plads. Det er så skønt! Og for at det ikke skal være løgn, så er der et opbevaringsrum under den nederste seng, så vi kan gemme al overtøjet samt ekstradyner væk, og dermed give dem lidt mere plads i skabet. 

Har I også pladsmangel, så kan jeg i den grad anbefale at investere i en køjeseng. Vores oplevelse med manaya.dk var super fin; de var hurtige til at svare på spørgsmål på mail og sengen blev leveret allerede 2 dage efter bestilling. Og så var den virkelig billig, og det er jo altid et hit, når det sker.

Kig forbi deres hjemmeside og fortæle mig, hvad du tænker. Hvilken en drømmer du om til jeres børneværelse?